Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Original sandaal rosegold – Salt water sandals

79,95

Original is het allereerste model dat Salt Water Sandals maakte in 1944. We hebben deze klassieker in vele kleuren, waaronder deze mooie Rosegold.

Het model is er zowel in dames- als kindermaten. De damesmaten lopen van maat 36 tot en met maat 41/42

Net als alle andere Salt Water Sandals kan je met deze lederen sandalen met de roestvrijstalen gespen gewoon het water in. De sandaal blijft als nieuw.

Pasvorm & onderhoud

Salt water sandals worden van nature soepeler door dragen. Mocht een schoen ergens wat strak zitten, dip je voet met schoen en al in het water en draag de schoen tot dat hij droog is, op die manier vormt de sandaal zich naar jouw voet.

Alle Salt water sandals mogen het water in en kunnen met de hand gewassen worden met een mild wasmiddel.

Original (dames- en kindersandalen)

De Original heeft een ruimere pasvorm en valt comfortabel breed. Voordat je ze aan doet kun je ze aan de voorkant even aan trekken en de zool buigen om ze wat soepeler te maken. De sandaal zit goed als je tenen achter het gestikte randje blijven.

Salt water sandals (adult en Youth)

SW1-33 SW2-34 SW3-35 SW4-36 SW5-37 SW6-38 SW7-39 SW8-40/41 SW9-41/42

 

Clear
Artikelnummer: Salt-Water-812 SW-rosegold Categorieën: , Tags:

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.