Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Bloemkool kerstbal – Old World Christmas

16,95

Hoe verzin je het, een bloemkool kerstbal 🙂

Maar natuurlijk hartstikke leuk voor de moestuinder, de kok, de akkerbouwer of gewoon iemand zoals ik die gek op bloemkool is.

Toen ik deze kerstballen voor jou uitzocht, zag ik het helemaal voor mij.  Bietjes, kolen, tractors, gieters, koeien, kippen. Een leuke landelijke boom.

De kerstballen van Old world Christmas zijn van glas en worden  mond geblazen in een zorgvuldig uitgesneden mal. Dat zorgt voor prachtige details.

De ornamenten worden vervolgens met de hand geverfd. Er is een beetje zilver toegevoegd wat zorgt voor diepe intense kleuren. De glitters maken het af.

Alle kerstornamenten worden in een leuk cadeaudoosje verpakt en zorgvuldig opgestuurd.

Mooi om te krijgen en te geven.

Clear

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Andere suggesties…