Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Christmas Corgi Kerstbal – Old World Christmas

16,95

Een Corgi met een kersttrui aan, de allerleukste kerstbal voor de Corgi fans of uberhaupt als je van honden of kerstballen houdt.
Een hele boom vol “foute” honden kerstballen, het idee alleen als is toch fantastisch. En je hebt direct een leuk idee om elk jaar op je verlanglijstje te plaatsen.

Want het leuke aan dit soort speciale ornamenten vindt ik dat ze echte verzamelobjecten zijn. Die je elk jaar als je de kerstspullen weer tevoorschijn haalt, je even terug brengen naar het moment dat je de kerstbal kocht of kreeg. Een doos met kerstornamenten is bij ons thuis een doos vol mooie herinneringen.

Elke kerstbal is gemaakt van gemaakt van mondgeblazen glas. Waarbij het glas in een mal is geblazen.

Formaat: 3,80 X 4,30 X 8.5 (HxLxB)

Clear

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.