Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Danefae

Elk weertype is mooi wanneer je Danefæ draagt! 

 

Het begon allemaal met een regenjas… Eigenlijk het ontbreken ervan. 4 jeugdvrienden fietsten naar het werk en waren het beu om dit te moeten doen door weer en wind zonder een goede, maar ook mooie regenjas.  

Van begin af aan was de missie van Danefæ om kwaliteitsproducten te maken met een eerbetoon aan de Scandinavische designgeschiedenis en kleur toevoegen aan het straatbeeld. Met het design wil het merk ‘praktisch’ mooi maken. Op deze manier willen ze het Scandinavische weer omarmen met felgekleurde en praktische ontwerpen.  

Ondertussen is het merk gegroeid en zijn de collecties groter en groter geworden. De missie is gelijk gebleven. De bovenkleding van Danefæ is voorzien van high-tech membraamsystemen en getapete naden die wind en regen buiten houden, maar vooralsnog je lichaam laten ademen. De kleding is geschikt voor in de stad, op het platteland, in het bos en op het strand. Ook denkt het merk goed na over productie en consumptie. Danefæ gelooft in duurzaamheid en gaat vol zelfvertrouwen de confrontatie aan met de wereldwijde wegwerp ’fast fashion’ cultuur.   

Danefæ werkt met de basisprincipes van het UN Global Contract en de basiswaarde ‘Quality with Care’, de volgende waardes komen voort uit de volgende punten: 

  • Producten met zorg
  • Productie met zorg 
  • Verbruik met zorg 
  • Zorg voor de werkplek 
  • Aandacht voor het leven van kinderen 

Producten van Danefæ met zorg 

Ruimte om te spelen: Danefæ maakt zachte, praktische en functionele kleding die ruimte biedt voor activiteiten en spelen voor zowel groot als klein. Zij vinden dat kinderen kind mogen zijn! Daarom richt het bedrijf zich op milieu, geen illegale kinderarbeid en werknemersrechten. 

Danefæ doet alleen zaken met leveranciers met respect voor de impact die het bedrijf heeft op het milieu door de productie. Ook wordt er enkel zaken gedaan met bedrijven die geen kinderen in de productielijn aan het werk hebben.  

Welkom bij Diezijner  

Laat je duurzame hart een sprongetje maken. Wij van Diezijner zijn sterk in het combineren met kleur en prints, natuurlijke materialen, kwalitatieve basics, maar ook eigenwijze merken. Laat u inspireren en adviseren door ons deskundige personeel in onze winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Neem alvast een kijkje op onze webshop. 

Toont alle 5 resultaten