Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Retro sandaal rosegold – Salt water sandals

79,95

Salt water sandaal model Retro, met een brede gevlochten voorkant in de kleur rose gold.

Dit is een nieuwer model van salt water sandals, die je niet vaak tegenkomt. Maar wel ontzettend leuk is.

De  leren Salt water sandals kunnen in het water gedragen worden en kunnen op de hand gewassen worden met een zacht wasmiddel.

Salt water sandals zijn een product ontstaan in de oorlog, van het rest leer waar ze de leger laarzen voor de soldaten mee maakten werden deze sandalen gemaakt.

Een duurzaam en prachtig product. Je moet de schoenen passend op maat kopen, zodat het leer naar jouw voeten kan vormen. Eventueel kun je ze een nat maken en zo indragen om het sneller naar je voet te laten vormen. Maar meestal zitten ze direct heerlijk.

De schoenen blijven heel mooi, door de speciale finish van het leer.

De Retro valt smaller dan het Original model. Net als met alle Salt water sandals zal de schoen door het dragen soepeler worden en kan deze in het water gedragen worden omdat proces te versnellen. Maar dit model adviseren wij niet voor een brede voet of hele hoge wreef. De sandaal zit goed als je tenen achter het gestikte randje blijven.

Ook dit model is er zowel in dames als kindermaten. De kindermaten vind je in onze kinderhoek.

Clear
Artikelnummer: Salt-Water-812 SWretro rose23-rosegold Categorie: Tags:
Merken:: Salt-Water

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.