Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Sandaal Boardwalk kobalt blauw – Salt water sandals

De Boardwalk sandaal in kobalt blauw is een variatie op de classic sandaal van Salt-water sandals maar dan met de dikkere sun san (urethane) zool. Een geheel nieuw model, met nog meer comfort dan dat je gewend bent van de Salt-water sandals, maar met dezelfde retro uitstraling.

Kleur: cobalt

Salt water sandals worden van nature soepeler door dragen. Mocht een schoen ergens wat strak zitten, dip je voet met schoen en al in het water en draag de schoen tot dat hij droog is, op die manier vormt de sandaal zich naar jouw voet.

Alle Salt water sandals mogen het water in en kunnen met de hand gewassen worden met een mild wasmiddel.

De sandalen zijn gemaakt om jaren mee te gaan en onze ervaring is dat ze al die jaren er als nieuw uit blijven zien. De sandalen vallen mooi op maat.

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.