Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Black Capped Chickadee Kerstbal – Old World Christmas

14,95

De Amerikaans matkop, ofwel een black capped chickadee is familie van de pimpelmees en dat zie je direct. Want een ontzettend lief klein vogeltje is deze kerstbal.

Alle kerstballen van Old world christmas kunnen prima in hun eentje ergens in je interieur de show stelen. Maar stel je eens een kerstboom voor vol met vogels, bijvoorbeeld in combinatie met dennenappel ornamenten. Daar wordt je toch instant blij van of je nu een vogelspotter bent of niet.

De Cherokee indianen zagen deze mees ook wel als de vogel van de waarheid en brenger van nieuws. Het fluiten van de Amerikaanse matkop als paringsritueel wordt ook wel gezien als het eerste teken van de lente.

Deze glazen kerstballen zijn mondgeblazen in een mal.

Formaat: 5 X 10 X 4,40 (HxLxB)

Clear

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.