Welkom bij

Zwanestraat 29, Groningen

Corona update: 

Yes!! een klein stipje aan de horizon.In Diezijner mag er vanaf woensdag 3 maart weer privé gewinkeld worden. Je kunt een afspraak boeken door contact met ons op te nemen via de opties op de contact pagina (appen, bellen, mailen, smsen etc) of als je Facebook hebt kun je ook rechtstreeks via deze link een afspraak maken.

Winkel verder via onze webshop

 

Nieuw in de webshop zijn de kadobonnen.

Nieuw!

Cadeaubonnen

Eco & Fairtrade

Bij Diezijner vinden we het belangrijk dat producten zijn gemaakt met aandacht voor mens en milieu. Daarom kun je bij ons veel merken kopen met een eco en/of fairtrade keurmerk en we werken graag met lokale ontwerpers.

“We dont need a handfull of people doing Zero waste perfectly, we need millions of people doing it imperfectly”

Shop Zero Waste

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van events en de nieuwste collecties.

Vrolijke winkel en webwinkel  in hartje Groningen stad. Vol met fair & kleurrijke dames- en kindermode, schoenen, zero waste, local design en nog veel meer. Het assortiment is verrassend en er is steeds iets nieuws te ontdekken. Het is daarom onmogelijk om alles ook in de Diezijner webwinkel te plaatsen, maar we kunnen natuurlijk altijd alles opsturen. Op onze social media kanalen en nieuwsbrief houden we je up to date. Maar het allerleukste is natuurlijk langskomen in onze winkel in Groningen. We zien je graag!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief