Log in
Gratis verzending vanaf €150,00 - Duurzame bezorging - Snel en persoonlijk contact
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Webshop

Laars Lotte Lila – Clumpy

149,95

Clumpy klomp laars model 92-Lotte lila is een metallic paarse kuitlaars met lussen aan de bovenkant.

Het model lijkt op model Bente (het bekendste model Clumpy met klittenband) maar heeft 2 lusjes bovenaan de laars. Een voordeel van deze laars is dat het geen klittenband heeft en daardoor niet per ongeluk aan je panty kan blijven hangen. Je kan de Lotte net als de Bente ook omslaan tot een enkellaars.

De Lotte klomp heeft een een zool van ongeveer 2,5 cm. Hierdoor ga je wel iets de lucht in maar loop je niet op een hak, je staat namelijk recht (dit is dezelfde zool als de Clumpy in de modellen Bente, Silke, Jikke, Afke etc)

De verrassing zit in de zool die gemaakt is van natuurlijk hout en daardoor verbazingwekkend licht is. En dankzij het rubberen tussenstuk heeft de laars een zachte rollende beweging. Hierdoor zijn het klompen waar je comfortabel op loopt net als andere schoenen maar dan met wat meer ruimte bij de hak (vergelijkbaar met een regenlaars)

Dit is wat maakt dat jij op je nieuwe Clumpy’s zo wegloopt, deze bijzondere zool zorgt voor een perfecte ondersteuning van de voet. Bovendien zorgt het lopen op hout voor een goede warmteregulatie.

Pasvorm: Het is een kenmerk van een klomp dat je hak iets los in de schoen zit (vergelijkbaar met een regenlaars) Voor de rest moet de Clumpy mooi aansluiten. De Clumpy’s worden wat soepeler in het dragen.

Verzorging: Vet af en toe je klompen in , zodat het leer goed gevoed en soepel blijft. Voordat je ze de eerste keer gaat dragen is het verstandig ze in te spuiten met een vuil en waterafstotende schoenen spray.

Clear
Aantal
Merken:: Clumpy
SKUClumpy-Cl92lLoLi-paars
Categorie
Tags , , , , , , , , , ,
Delen

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Back to top