Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Dutch Rabbit Kerstbal – Old World Christmas

16,95

Zwart wit Konijnen kerstbal en niet zomaar een konijn. Dit is de Hollander, een echte knuffelkont onder de konijnen. Met zijn opvallende zwart wit tekening, herken je dit konijntje direct.

Mijn allereerste konijn was ook een Hollander, Stampertje genaamd (origineler wordt het niet als je 8 bent 😉 ) En er volgenden hierna nog een aantal.
Maar met een kerstbal kunt met een gerust hart meer dan 1 in de boom hangen. Het perfecte cadeau voor de konijnenliefhebber. Of voor dat ene kleine meisje of jongetje die eigenlijk heel graag een echt konijn zou willen. Een kerstbal is altijd een goed begin.

Tip voor de boom, maak er een heel woodland of boerderijdieren thema van in combinatie met “gewone” kerstballen.

Dit kerstornament mondgeblazen in een mal.
Formaat: 9,8 X 4,30 X 5.60 (HxLxB)

Clear
Artikelnummer: Old World Christmas-Rab Kerst-div Categorie: Tags:

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.