Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Koikarper kerstbal – Old World Christmas

17,95

Vis kerstornament. De koi, ook wel nishikigoi of brokaatkarper, is de nationale vis van Japan. De koikarper staat voor moed en kracht.

Nishiki is het Japanse woord voor kleurig kleed, terwijl goi of koi karper betekent. Wie wil er niet zo’n sprankelende vis in zijn boom hangen dit jaar?

Een leuk cadeau voor de vis liefhebber of voor iemand die wel wat extra moed en kracht kan gebruiken. Of gewoon omdat je Japan fan bent. Wat zou er nog meer in jouw kerstboom komen te hangen naast deze koi?

Of krijgt hij een speciaal vast plekje in je huis?

Formaat: Deze koi kerstbal (ik dacht vroeger dat het gewoon hele grote goudvissen waren) is ongeveer 9 cm groot

De kerstballen van Old world Christmas zijn met veel oog voor detail gemaakt van glas. De ornamenten worden met de mond in een mal geblazen. Daarna worden ze met de hand geverfd en afgewerkt met her en der een glittertje. Dit zorgt voor prachtige details en doordat er een beetje zilver is toegevoegd zijn de kleuren extra intens en glanzend.

Alle kerstornamenten worden verzonden in een kerstbewaardoosje en zorgvuldig ingepakt voor verzending.

Leuk om te geven en om te krijgen.

Clear

Beschrijving

 

 

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.

Andere suggesties…