Gratis bezorgen vanaf 150 euro Gratis verzending vanaf €150,-

Duurzaam bezorgen Duurzame bezorging

Persoonlijk contact Snel & persoonlijk contact

Electric Guitar Kerstbal – Old World Christmas

16,95

Kerstbal van een rode elektrische gitaar. Als je een Fender fan bent, zou je deze wellicht Candy apple red noemen. Hij is sowieso prachtig voor elke muziekliefhebber of gitaar gek.

Wist je dat de eerste elektrische gitaar in 1930 is ontstaan. De jaren die daar op volgden zorgden Gibson, fender en Les Paul voor een scala aan gave ontwerpen. De kleurnamen zoals Candy apple red, waren trouwens kleuren van de caddilacs uit die jaren.

De gitaar was de eerste kerstbal die ik mijn vriend cadeau gaf om in zijn wat liefdeloze kerstboom te hangen. Het leek mij het ideale cadeau om wat Christmas spirit en mijn tik voor mooie kerstballen ook in hem aan te wakkeren.

De kerstballen van Old world Christmas worden ambachtelijk gemaakt. Het glas wordt in een mal geblazen en vervolgend gedecoreerd. Dit zorgt voor prachtige gedetailleerde kerstballen, die met recht de mooiste in hun soort mag worden genoemd.

Dus zoek je een gave elektrische gitaar om cadeau te geven, maar gaat een echte net wat boven je budget. Dan is deze kerstbal toch het ultieme alternatief?!

Formaat: 12.5 X 4,4 X 1.25 (HxLxB) bij benadering.

Clear

Staat het model en/of de kleur die je zoekt niet in de webwinkel? Neem gerust contact op met onze ‘echte’ winkel aan de Zwanestraat 29 in Groningen. Wij hebben slechts een klein deel van het assortiment online staan, maar alles kan opgestuurd worden. Ook met vragen over pasvorm kun je contact met ons opnemen. Door de combinatie winkel en webwinkel en omdat wij alle modellen aan hebben gezien en ook zelf dragen, kunnen we je goed en gericht advies geven.